Undervisnings-

tilbud

Hos ScienceAtHome udvikler vi vores undervisningstilbud hele tiden. Det betyder, at der løbende kommer arrangementer op på denne side.

Vi bestræber os på at give en anderledes læringsoplevelse, der kæder forskning, undervisning og computerspil sammen i det koncept, vi kalder ReGAME (Research-Enabling Game-Based Education). ScienceAtHome er en forskningsenhed, der bruger citizen science som metode til at engagere almindelige mennesker i forskning.

Læs om citizen science, også kaldet borgervidenskab, og om den forskning ScienceAtHome driver.

Vi indbyder derfor alle til at gå på opdagelse og spille vores forskningsspil. Ethvert spilbidrag tæller på forskningskontoen. I finder spillene her. God fornøjelse!

ReGAMECUP'18

Kom helt tæt på forskning

Har dit hold lyst til at komme helt tæt på forskning og finde ud af hvordan en forskningsenhed arbejder? Så har I muligheden ved at booke et af vores undervisnings- og formidlingstiltag:

  • Kom og besøg os hos ScienceAtHome. Et besøg inkluderer: introduktion til forskningsenheden, eksperimentelle øvelser, spille vores forskningsspil og et besøg i vores laboratorium. Denne pakke henvender sig til elever på skoler og gymnasier i faget fysik.

    I booker og retter henvendelse til booking@scienceathome.org.

  • Forskningen Døgn: Hvert år i april har I mulighed for at booke workshoppen “Vær med til at skabe den menneskelige algoritme”
    Se mere information og book på: Forskningens Døgn

Undervisningstilbud
Dismiss